Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

Rakebacklovers.com

Publicerad 2011-11-21 19:23:25 i Sponsrat Inlägg


Har du ett dåligt poker face översatt poker ansikte? Då kanske online poker är något för dig. På internet kan ingen se dina ansiktsuttryck. Ingen kan höra dig skrika och du kan till och med tänka högt. Det är väldigt enkelt. Du väljer en sajt att spela på, du sätter in pengar och sen lägger du en insats på ett spel. Det finns även sidor med gratis pengar i början. Oftast måste du spela upp det till en viss summa för att kunna ta ut det. Du kan även få casino bonus. Det är en bonus du får när du börjar spela på vissa sidor. Oftast så behöver du spela ett visst antal händer för att kunna plocka ut din bonus. Samtidigt måste du även betala en summa till bolaget. Det kallas att du betalar rake. Rake är en avgift som du betalar till företaget för att få börja spela. Även här kan du få tillbaka pengar genom en så kallad rake back.  

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-03 16:45:13

http://jessiljungkvist.blogg.se/2011/march/how-to-make-rainbow-cupcakes.html

Postat av: Bea

Publicerad 2012-01-09 16:49:27

Hej. Har en liten fråga ang just detta inlägg om pokersidan.

Jag har fått ett liknande förslag från samma företag men undrar bar hur det var med utbetalningen och så? Var det säkert? Du behöver inte godkänna denna kommentaren men hade varit tacksam för svar till min mail iaf :) vet inte om man vågar lämna ut sitt kontonummer så bara. Men annars är det ju lättförtjänta pengar :)

Med vänlig hälsning,

Beatrix Törnqvist

Postat av: Ida

Publicerad 2012-01-20 14:56:13

Hej! Jag har exakt samma fråga som Bea ovanför. Jag har blivit kontaktad av rake back lovers och undrar hur det funkade med betalningen.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela