Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

Kaffe maskinen - Tassimo T20 - sponsrat inlägg

Publicerad 2011-09-14 14:15:45 i Sponsrat Inlägg

TASSIMO T20

Med nya kapselmaskinen TASSIMO T20 får du ett stilrent kafé i köket. Och med ens är det lika lätt att bjuda på en cappuccino som att räkna till tre. Den nya modellen i TASSIMO-serien kommer i färgerna vitt och svart, i en ren design som passar väl in i det skandinaviska hemmet. För de som vill sätta sin personliga touch går det att pimpa kapselmaskinen i bland annat hallonrött, turkost och limegrönt.

Med TASSIMO erbjuds en bred variation av varma drycker för alla smaker, allt från Gevalia mellanrost till cappuccino och te. På så sätt går det enkelt att uppfylla allt från väninnans till farfars smak och önskan.
Höst, rabatt, tips och giveaway!‏

Publicerad 2011-09-08 12:39:48 i Accessoarer & Väskor


Nu är hösten här på riktigt.. men vad gör det om o man har lite mysiga höstkläder och nya snygga smycken? Kläderna ovan kommer från Nelly.com och smyckena kommer självklart från juveliasmycken.se.

Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela