Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

tävling

Publicerad 2012-01-31 04:03:24 i Bloggtävlingar

1. Välj ut ett smycke på Haze Design och länka det i kommentarerna. Glöm inte mailadressen din!
2. Gilla Haze Design på facebook HÄR! (Skriv sedan under vilket namn du har gillat dem i på facebook).

OM DU VILL!!! Använd bilden i detta inlägg och gör ett litet inlägg där du länkar till denna tävling på din blogg. (orkar du inte skriva något kan du enkelt bara länka bilden till detta inlägg, det räcker lååånga vägar! :D). Absolut inget måste för att delta!

Denna gång är det ingen idé att fuska vad det gäller inlägg, lägga till på facebook eller något annat för det är inte jag som drar vinnaren. Ägaren själv av Haze Design bestämmer! ;-)

Sittsäckar för slöflockar

Publicerad 2012-01-25 09:44:01 i Annonstips

Nån mer än jag som bara älskar dom här sittsäckarna hos Joyofgiving?  Det finns inget bättre och sitta i när man sitter framför tv´n och spelar xbox, tro mig. . .

Hello Kitty på allt

Publicerad 2012-01-19 11:45:06 i Hello Kitty

Skrev bara in Hello Kitty i google och klicka i bilder.  Ja tror om jag ska vara riktigt ärlig att man kan nog få Hello Kitty på precis vad du vill idag. Jag älskar lilla kitty och kan nog inte heller få nog. Sen att alla saker jag köper med kitty hamnar i en flytt låda i källaren spelar ingen roll. Där ligger grejorna i tryggt förvar helt oanvända. Man vill ju inte förstöra dom, eller hur?

Väska från Jimmy Choo

Publicerad 2012-01-18 14:57:45 i AllmäntHär kommer en liten väska från Jimmy Choo som jag hittade när jag sitter och väntar på att klubben ska öppna så man får börja jobba igen. Maxim i Karlstad öppnar inte förrän kl. 17.00 och då jobbar vi till 05.00 idag..

Tjäna pengar på att visa annonser från ADsettings.com

Publicerad 2012-01-11 12:00:00 i Sponsrat InläggTjäna pengar på att visa annonser från ADsettings.com

ADsettings.com erbjuder sina publishers att tjäna pengar på att visa annonser om ADsettings.com.

Just nu erbjuder de hela 70 kr per godkänt lead.

Eftersom att ADsettings.com.se är ett nytt affiliate system på marknaden är möjligheterna att

generera många lead väldigt goda.

De tillåter sökordsannonsering & nyhetutskick bl.a.


Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela