Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-09-05 20:08:17

http://www.maxs.se/cart/details.asp?vare=177681

Postat av: Tessan

Publicerad 2010-09-05 20:47:47

Hej vännen, hoppas allt är bra med dig. Tänkte bara surfa in en sväng och ge en liten varning. Var nån som kallade sig Emma som besökte min blogg nyss som undrade om jag kände dig (använde hela ditt namn) och länkade till nå lesbisk porr. Blev sådär nojig och tänkte att du kanske har en stalker på g eller nåt.

Postat av: Tessan

Publicerad 2010-09-06 09:07:27

Hej,

Vad bra att allt är bra. Hoppas det är ett produktivt möte. :-)



Men gud vad läskigt. Det finns så många störda människor i världen. Har ni polisanmält henne? Borde ni göra annars, man vet ju aldrig vad såna där kan ta sig till annars. Hon ville bokstavligen bara veta om jag kände dig, men iom porren och att hon använde ditt riktiga namn fick jag genast dåliga vibbar. Verkar som hon branchar ut. Creepy. Ta hand dig och pojkvännen!

Kram

Postat av: Sofia

Publicerad 2010-09-06 11:25:41

Vilka fina bilder i headern :) har du tagit dom?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela