Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

Kommentarer

Postat av: nathalie

Publicerad 2010-09-05 10:24:08

Hej! Vill du skriva frågan igen i bloggsvar, jag svarar inte på designfrågor i bland kommentarerna, bara för att andra som vill ha bloggdesign svar kan kika i bloggsvarsfrågorna innan dom frågar. Oftast så ligger massa svar redan där och jag slipper svara på samma frågor om och om igen. Formulera din fråga igen under bloggsvar, du finner det antingen i sidomenyn eller dropdown menyn under kontakt, jag ska svara dig där :-)

Postat av: nathalie

Publicerad 2010-09-05 17:17:32

Hej! Måste fråga dig, är det du som gjort din bloggbakgrund? Jag gillade den otroligt mkt. Frågan är fri o jag undrar om jag möjligen kan få den till min blogg? Tyckte om den jätte mycket. Fotona som du har i början av menyn och i headern har du verkligen fotat alla dom själv? Dom e riktigt fina. Hoppas jag kan få bakgrunden :-) Som tack kan jag lägga dig i min meny i headern under läsbart? Vill du det?

Postat av: nathalie

Publicerad 2010-09-05 17:44:44

Tack, jag ska leta. Vill ha snygga bilder jag med. Du ville ha hjäälp med de med twitternrutan som jag har ju. Jag kan hjälpa dig om vi kan byta tjänster? Det är så att jag har ett problem liggandes bland kommentarerna som kommer in, som du kan se så där namnet finns på den som postat en kommentar så sticker det ut på sidorna, fattar inte detta, vill du hjälpa mig med det? Jag har även mina räknare i menyn centrerade, vill ha dom som du har liggandes från vänster. Hur fixar jag det? Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela