Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

Ett tips till alla er som vill få en tidig julklapp

Publicerad 2009-11-23 18:44:49 i BloggTips

 

GratisDator.se grundades vintern 2008.

Hela deras ide är att man ska kunna delta i olika kampanjer och undersökningar, och på så sätt få poäng som man sedan kan växla in  mot presentkort på Onoff eller Siba, på så sätt kan man skaffa sig Datortillbehör.

Genom att värva vänner kan man också komma med i topplistan, vilket gör att Du är med om utlottningen av en laptop varje månad.

 

Jag har varit medlem ett tag nu o måste säga att det är både enkelt och lätt och få ihop poäng som man sedan antingen kan köpa nått till sig själv eller passa på o ge bort i julklapp o så är det HELT gratis. Gå in på GratisDator och registrera er ni med.

Visst e det bra?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-11-23 18:47:51

Jo visst vi kan följa varandra på bloglovin! ;D

Postat av: GÖZDE ;

Publicerad 2009-11-23 19:25:51

okej :)

haha ah måndagar&fredagar!:D

njaa nu äre inte så bra, blir väl bättre senare, :)

själv då :) ?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela