Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

Gå med i GratisSpotify

Publicerad 2009-12-06 16:13:05 i BloggTips

Gratisspotify.se skapades under sommaren 2009.
Tanken bakom hemsidan var att kunna erbjuda besökarna gratis spotify premium konton och allt de skulle behöva göra var att klicka på länkar och genomföra olika så kallade leads. Gratisspotify.se var först med att ge ut gratis spotify premium konton och vi är bäst på vår sak.



Hur fungerar det då?

  • -Du registrera dig gratis på hemsidan.

  • -Du samlar därefter poäng genom att utnyttja erbjudanden, besöka webbsidor eller handla.

  • -Varje gång du besöker en webbplats, gör ett erbjudande eller handlar så skickas den informationen till ett annonsnätverk. Ett annonsnätverk även kallat affiliatenätverk är en mellandhand mellan webmasters och annonsörer som vill synas på internet.


  • -Affiliatenätverken skapar en rapport dagligen där all aktivitet sparas dvs. vilken användare som utfört vilka erbjudanden. Därefter ges poäng ut på hemsidan.

  • -Genom detta så vinner alla på det. Annonsören har nått ut till en ny kund, affiliatenätverket har fått provision då de förmedlat en kund, vi får provision och sist men inte minst får användaren poäng på webbplatsen.

Svårare än så är det inte=)

Kommentarer

Postat av: Emanuel Nilhzon

Publicerad 2009-12-06 16:24:19

Sv: Varsågod! Hoppas bara det var genom mina länkar du blev medlem :)

Kan tipsa om fler om jag hittar några :P

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela