Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

Första dagen på jobbet. . .

Publicerad 2009-08-10 09:45:55 i Allmänt

Jippi detta har jag längat efter, och få gå och jobba varje dag. Äntligen är semestern över. =)

Tre tips för och komma igång igen efter semestern.

Tre anledningar till varför du ska sätta full fart direkt:

1. Hitta ditt tempo direkt och få ett försprång  - Efter ett uppehåll är många företagare dåliga på att få upp sitt arbetstempo. Det betyder att dom tar färre kontakter och fokuserar på att ta sig förbi uppstartshinder och inte är igång på riktigt förrän i slutet av augusti.

2. Augusti är en annorlunda månad - Eftersom kunderna kommer tillbaka lite olika från sina semestrar behöver du ta många kontakter. Så att du hinner få tag på tillräckligt många kunder för att klara ditt augustimål.

3. Kunderna har två bra saker nu - Tomma almanackor och nya budgetpengar. DU kan vara först in på deras blanka kalenderblad. Och först med att komma med bra affärsförslag inför hösten.

Hösten börjar alltså NU, inte i eftermiddag eller imorgon. NU.

Och det är bra. Det kommer göra denna hösten till din bästa säljhöst någonsin!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela