Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

Tävling - VINN ett eget designat armband

Publicerad 2010-03-06 18:36:50 i Bloggtävlingar




Under perioden 6-20 mars så har www.zoes.se en utlottning bland alla testanvändare av "egen design" av ett armband som man får designa själv.

TÄVLINGSREGLER

För att vara med i själva utlottningen skall man designa ett eget smycke hos www.zoes.se och sedan skriva en kommentar om vad man tyckte fungerade bra respektive mindre bra, samt om man saknade något.


Man gör detta som ett köp på www.zoes.se i butiken och skriver sedan sin kommentar i ett meddelandefält i kassan. Då vet jag att personen är med i utlottningen, och själva beställningen stryks.
Det ser alltså ut som om man gör ett köp, men ALLA beställningar med kommentarer i meddelandefältet stryks och skall INTE betalas och kommer INTE skickas ut.

Om några riktiga beställningar sker under den här perioden kommer www.zoes.se dubbelkolla att det inte är en testanvändare innan dom skickar ut beställningen. Så att ingen riskerar att få ett smycke de inte tänkt köpa på riktigt.

I och med att man lägger in en beställning registrerar man sig som användare, vilket gör att www.zoes.se kan se vilka som deltar i utlottningen.

Vinnare kommer presenteras senast 28 mars.



Vinnaren får göra en ny design av armbandet han/hon skall få.
Testsmycket behöver inte vara ett armband.

Vill ni vara med i tävlingen eller vill ni veta mer?

Då klickar ni på bilden så kommer ni direkt till www.zoes.se eller så mailar ni henne på [email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela