Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

Ultimata guiden till erogena zoner

Publicerad 2009-09-19 19:49:07 i Allmänt

♥Hjärnan
Sexuella fantasier, dina ord om vad du ska göra eller andra upphetande intryck är otroligt viktiga för att hans kropp och sinne ska hamna i rätt stämning.

♥Kinderna, ♥Munnen och ♥Armhålorna

Kyssar och smek på dessa områden kan kännas både intimt och upphetsande. Den lilla strängen som förbinder överläppen med tandköttet är extra känslig för stimulans, tipsar I Form. Armhålan är dessutom väldigt privat och beröring där kan kännas utlämnande och stärka samhörigheten.


♥Öron, ♥Tinningar, ♥Hals och ♥Nacke
Att massera tinningar eller bita försiktigt i örsnibbarna är avslappande och en tydlig hint om att det ligger erotik i luften. Även halsen och nacken är känsliga områden.


♥Bröst ♥Mage och ♥Navel

Fokusera inte bara på bröstvårtorna, som inte alla män gillar att få vidrörda. Hela bröstet kan smekas och tål ofta lite hårdare tag med händerna. Var däremot lättare på handen när du smeker hans mage,  strykningar över magen är rogivande och avslappnande och gör hans kropp följsam. Om naveln blir smekt eller slickad på ett försiktigt sätt kan andra kroppsdelar, som mannens könsorgan, reagera direkt.


♥Lår, ♥Knän, ♥Rygg och ♥Anklar

Lårens insida har både tunn hud och nerver känsliga för beröring. Smek från knäna och mot könsorganet, utan att röra vid hans skrev. Även knänas baksida och fördjupningarna vid mannens anklar är tacksamma att massera. Även ryggen och området på båda sidor av ryggraden är skönt att få masserat enligt många män. Massera långsamt från rumpa till nacke, tipsar I Form.

♥Skinkorna

Att bli smekt på skinkorna uppfattas som erotiskt av många män, men ta inte i för hårt!


♥Fötter och ♥Tår
För många kan en fotmassage bli en sexuell upplevelse, särskilt om tårna varsamt masseras uppifrån med rikligt med massageolja. Är foten ren uppskattar många att bli slickade eller nafsade på samma område.


♥Könsorganet
En självklar punkt på listan. Här samlas alla impulser från de övriga erogena zonerna för att bygga lust och upphetsning tills mannen når klimax. Spara därför fokus till detta område sist

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela