Jennys Modemix

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken, väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni hittar även bloggtips, bloggdesign och mycket mycket mer.

Kort förklaring av Woopa=tjäna pengar

Publicerad 2009-10-10 15:57:38 i Sponsrat Inlägg

Vill du tjäna pengar på din blogg gratis?

 

Vill du tjäna pengar utan att behöva lägga ner några timmar?

Vill du tjäna pengar på din blogg gratis?

 

Tjäna pengar online besök woopa.se


Steg 1 - Logga in

Registrera dig för ett konto på Woopa.se. Var noga med att läsa under regler och Användarvillkor . Du kommer att få ett mail med din inloggningsinformation och en länk för att verifiera din e-postadress. Du måste bekräfta din e-postadress innan du kan begära utbetalningen.



Steg 2 - Kolla in erbjudanden

Klicka på ''Erbjudanden'' högst upp på sidan för att visa en lista med erbjudanden.



Steg 3 - Fullborda så många erbjudanden som du vill

Titta igenom anbuden i listan, om du hittar något som toppar dina intressen, klicka erbjudandet titel och fullständiga erbjudandet. När du är klar med erbjudandet, glöm inte att klicka på ''Klar!'' knappen för att meddela oss att du har färdigställt erbjuda.


Steg 4 - Vänta

Vänta. Det kan ta några dagar eller kanske till och med veckor beroende på vilket erbjudande du färdig. Vi kan inte styra när affiliate-företag kommer att bekräfta din slutförande.


Steg 5 - Få betalt

När ditt erbjudande har gått igenom, kommer att flyttas från förteckningen över din väntan erbjudanden, och placeras i statistiklagen sidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

SweetnCute

I min blogg kan ni hitta allt som har med mode och göra - shoppingtips, smycken , väskor och en STOR förkärlek till SKOR. Ni kan även hitta bloggdesign hjälp & tips, ladda ner gratis bloggdesign, beställa personliga bloggdesign och mycket mycket mer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela